Середа 24 Квітня 2024

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "Черкаське вище професійне училище"

ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ - ЗАПОРУКА ЕКОНОМІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ

Тиждень фізики та астрономії

З 12 по 19 квітня у ДНЗ «ЧВПУ» проходив тиждень фізики та астрономії. Протягом тижня учні розгадували кросворди, ребуси, спостерігали за фізичними явищами, які відбуваються навколо
12 квітня 2018
Символічно до дня космонавтики учні ІІ курсу проходили квест з астрономії. Мандруючи планетами сонячної системи, які умовно були розміщені в кабінетах викладачів, учні виконували завдання різного типу: танець марсіян, розташовували малюнки з планетами по мірі віддалення від Сонця, визначали координати зірок, шукали сузір’я на карті зоряного неба, давали відповіді пов’язані з основними характеристиками планет
Читати далі

«ІННОВАЦІЙНИЙ ПОШУК ОСВІТЯН ЧЕРКАЩИНИ»

18 квітня 2018 року на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відкрилася XХІІІ обласна виставка перспективного педагогічного досвіду «Інноваційний пошук освітян Черкащини»
Наш навчальний заклад вишукано та цікаво презентував  майстер-класи з приготування кави по-східному на піску. Зі смаком кави приємно поєднувались випечені учнями кондитерські смаколики.
Читати далі

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ПАМ’ЯТЬ СЕРЦЯ»

У четвер, 19 квітня 2018 року, в Черкаській обласній філармонії відбулася презентація ЗБІРКИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА ФОТОМАТЕРІАЛІВ “ПАМ’ЯТЬ СЕРЦЯ”, присвячена черкасцям, які загинули в зоні проведення АТО. Від ДНЗ «Черкаське ВПУ» на презентації збірки була присутня завідуюча бібліотеки Коваленко Л.А.
У заході взяли участь родини загиблих учасників АТО, керівництво Черкаської міської ради, члени виконавчих комітетів, депутати, військовослужбовці, добровольці, представники волонтерських та громадських організацій, а також – небайдужі черкащани та гості нашого міста.
Читати далі
Call Now Button