ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "Черкаське вище професійне училище"

ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ - ЗАПОРУКА ЕКОНОМІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ

Ресторанний сервіс

         Майстер ресторанного обслуговування – комплексна професія, яка синтезує у собі обов’язки офіціанта, бармена, кухаря, адміністратора.

         Професія творча, комплексна, сучасна і перспективна в ресторанному бізнесі. Майстри стають фахівцями, які вміло обслуговують гостей та іноземних туристів на підприємствах ресторанного господарства.

        Професія офіціанта є однією із стародавніх .

        Святкування знаменних дат, подій, весілля тощо, передбачає спілкування за урочистим столом, яке не можливо без офіціантів.

        Як розсадити людей, які страви подавати і кому в першу чергу, які прибори потрібні для споживання їжі – саме до цього має безпосереднє відношення офіціант.

        Сьогодні жоден ресторан, кафе чи бар не може обійтися без офіціанта.

Call Now Button