Опановуючи професії ресторанного напрямку, крім професійних навичок, важливо розвивати різноманітні “soft skills” (м’які навички), які включають елементи особистого розвитку та соціальних компетентностей, що є вирішальним фактором в професійній діяльності та можливості конкурентоспроможності молодого робітника на ринку праці. Вміння ефективно спілкуватися з іншими є ключовим для будь-якої сфери життя людини. Здатність слухати, виражати свої думки чітко та зрозуміло, розуміти точки зору інших і вирішувати конфлікти конструктивно – все це важливі навички, які сприяють успіху у взаємодії з людьми.
Тому,
12 березня, здобувачі освіти
ДНЗ “Черкаське вище професійне училище” групи №15 професій “Бармен. Майстер РО” під керівництвом викладача з підприємницької компетентності та основ рекламного маркетингу Ірини Голібаренко та майстра Богдана Руденка в рамках навчання, відвідали тренінг з розвитку корпоративної культури, проведений Галиною КРЕЩЕНКО, яка є керівником HR відділу компанії
MANEZH та куратором Art-простору та кав’ярні
Morris Space.
Читати далі
Говорили про інструменти маркетингу, корпоративної культури, розвиток “hard skills” і “soft skills”, можливості потенціалу та що його обмежує.
Також учням провели екскурсію виробничими цехами та поділилися секретами успіху власної компанії.
Дуже вдячні компанії
MANEZH , пані Галині та керівнику компанії Марині Дяченко.
Бажаємо Вам успіхів в кожному починанні та проєктах!