Неділя 12 Травня 2024

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "Черкаське вище професійне училище"

ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ - ЗАПОРУКА ЕКОНОМІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ

Рік Української революції

З метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України За Указом Президента України № 17/2016 від 22 січня 2016 року – 2017 рік проголошено «Роком Української революції 1917-1921рр.»
Читати далі

День Європи

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
Рішення щодо відзначення 9 травня Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985 році на Саміті Ради ЄС у Мілані. У 1997-1998 роках до святкування Дня Європи залучилися держави-кандидати на вступ до ЄС.
Читати далі

Перевірні роботи

23 травня учні групи № 8 здавали перевірні роботи. Майстер в/н групи № 8 Лисинчук Н.В. підвела підсумки виробничого навчання з професії «кухар 3 розряду». Учні продемонстрували уміння готувати страви з овочів, м’яса та риби. Хоча страви були не складного приготування, кожен учень намагався зробити подачу страви  сучасною. Бажаємо учням пройти успішно практику на підприємствах міста.
Читати далі

Перші професійні іспити

19 травня учні групи № 12 здавали перевірні роботи з професії «Офіціант 3 розряду». Першокурсники продемонстрували свої знання та вміння по підготовці торгового залу до обслуговування, полірування посуду, приборів, сервірування столів, подавання закусок, страв, напоїв різними способами. Відмінні навички з демонстрації та наливання вин показала Анучіна Аліна, чудово справилась з подачею страв в обнесення Коваленко Інна, а Красняк Ольга – з подачею страв за допомогою приставного стола.

Читати далі

Урок виробничого навчання

19 травня відкритий урок з виробничого навчання провела майстер в/н Коломійчук Н.Г. та учні І курсу, які навчаються за професією «Виробник м’ясних напівфабрикатів». Під час уроку учні проводили збирання робочих вузлів вовчка : живильний та різальний механізми, опановували робочі прийоми з обслуговування вовчка, проводили дослідження чинників, які впливають на якість подрібнення м’яса. Колеги високо оцінили методи проведення уроку, комплексно-методичне забезпечення, міжпредметний зв’язок, наголосили на актуальності використання регіонального компоненту.
Читати далі
Call Now Button